Docent

J met Jacco 2

Jacqueline Stark is geboren op Texel. Zij volgde daar bij de muziekschool haar eerste muzieklessen op de bugel (dit instrument lijkt op een trompet) Al snel speelde zij mee met de plaatselijke fanfare. Na de middelbare school koos zij voor de opleiding Schoolmuziek aan het Conservatorium in Alkmaar. Haar liefde voor de muziek wilde zij graag overdragen, en het werken met kinderen sprak haar erg aan. Na haar opleiding heeft ze in verschillende plaatsen gewerkt als muziekdocent. Sinds 1998 woont ze in Wijk bij Duurstede.


Vanaf 2008 is zij zich meer gaan verdiepen in het lesgeven aan hele jonge kinderen, (0-4 jaar) en volgde zij de Muziek op Schoot-docentenopleiding. Voor Muziekcentrum Harlekijntje geeft zij vanaf 2009 Muziek op Schootlessen in Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Vanaf 2015 geeft zij ook Muziek op Schootles in Driebergen.

In 2017 heeft Jacqueline de opleiding ‘Muziek aan de Basis’ afgerond. Hiermee heeft ze extra bagage voor het muziekonderwijs op basisscholen.

                                                                           Begroetingspop Harlekijntje. 

Aan het begin van elke Muziek op Schootles worden de kinderen begroet door Harlekijntje. Harlekijntje woont in Het Liedjeshuis.

img_4033